SHARE

В близост до Северния полюс екзотично племе, известно с това, че праща хора по каторги и облъчва света с радиoактивни аварии, направило изявление, че без тях една от най-старите държави на европейския континент нямало да я има.

Доколкото разбираме, способността на племенния вожд, често сниман да язди кон гол, изобщо да произведе разбираеми словосъчетания идва от факта, че средновековна България е разпространила писменост и направила опит да покаже на варварския народ прeимуществата на цивилизацията.

За съжаление, вече хилядолетие този опит за цивилизоване е със спорна успеваемост. Степното племе все още фетишизира военните одежди, богати на всякакви златни накити, както може да видите на снимката на „министър“ Шоглу – партиен апаратчик, невиждал и ден бойни действия.

Местният шаман, нарекъл се „патриарх“ в опит да изглежда по-представителен, обяви, че интернет е израз на демоничните сили и „предвестник на Антихриста“.

Вождът взима редовната си баня пред племенните шамани

Въпреки всичко признаци за развитие на ранна цивилизация са налице. Така например племето вече от години полага бившите си вождове в огромни мавзолеи, с което достига степента на развитие на Египет от ок. 2600 г. пр. Хр.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.