SHARE

Петиция

До Президента на Република България

До Майката на нацията

До Бащицата

До всички политици в България и техните кукловоди у нас и по света

До Омбудсрама на Република България

До Арменския поп

До всички медии и техните имитации в България

До цялата Българска прогресивна общественост в цялата Вселена

И лично до кандидата за президент на БСП ген. Румен Радев

Уважаеми дами и господа!

Ние сме голяма група притеснени граждани, които са изключително разтревожени от белите следи в небето, които оставят самолетите, летящи под различен флаг. В интернет съществуват множество доказателства (снимки, видео, разкази на очевидци и преразкази на случайни граждани), които доказват безспорно съществуването на заплахата КЕМТРЕЙЛС. Имаме достатъчно основания да смятаме, че правителството, в заговор с чужди правителства на чужди държави, се опитва да прикрие и неглижира с какво ни пръскат ежедневно, ежеминутно и ежесекундно. Застрашено е здравето ни, застрашено е здравето на децата ни, застрашени са и тези, които не сме ние, както и тези, които не са ни деца. Застрашени са всички, дори тези, които мислят, че не са застрашени. Но ние няма да оставим тази ситуация така. Ние искаме разследване от независима организация, която да излезе с експертно мнение от какво са следите в небето, които самолетите оставят в ефира.

Обръщаме се и лично към ген. Румен Радев, който наскоро заяви:

„Нямам факти и данни, че има такова пръскане. До момента. Настина нямам. Но ако наистина тази тревога продължава и вече тревожи много граждани, можем да организираме една проверка. Ако има такова нещо, ще вземем мерки.”

Г-н генерал, във Вас е последната ни надежда. Умоляваме Ви, не бъдете като останалите политици, които само обещават, когато искат да ги изберем. Инициирайте тази проверка, нека истината възтържествува и всяко съмнение да се разсее като кемтрейлс на силен вятър над българското небе!

До всички Българи:

Нека всички, които искат истината за КЕМТРЕЙЛС, да го кажем и покажем с имената си в тази петиция!

Нека не оставяме за пореден път интересите на няколко човека с власт и пари над тези на милионите българи!

Присъеденете се към петицията. Подпишете тук.