SHARE

1. Пусни покани до всички известни, нищо че не ги познаваш, и те като теб искат да са инфлуенсъри, за да могат да рекламират чай за отслабване, кремове с екстракт от охлюви и цигари от Пещера.

Част от тях ще те приемат за приятел. Лайквай ги и им пиши под статусите. След време започни да ги тагваш и да интимничиш с тях, все едно сте си гъсти и си ходите на гости по къщите. Така всички ще разберат, че не си случаен.

2. Ангажирай се с каузи.

Кучета, котки, деца, дупки, АЕЦ, конвенции, имай мнение за всичко и нека то винаги да е крайно и да не приема никаква друга алтернатива. Имай решение за всеки проблем, но понеже обществото винаги е разделено на две, внимавай много да не попаднеш в по-малката група. Винаги избирай да си с многото, защото така ще може един ден да поведеш масите (а може би и столовете).

3. Запознай се с журналисти в електронни медии и ги бомбардирай с мнението си по наболелите проблеми на обществото.

Рано или късно ще попаднеш в сайт, а линка ще си го сложиш на стената за да видят другите, че мнението ви тежи и извън Фейсбук. Това ще ти донесе много лайкове и скоро ще ти звъннат от някой сутрешен блок.

4. Набележи си врагове.

Но гледай да са по-слаби от теб, защото има опасност да ги срещнеш или да те потърсят. Джендъри, бежанци, цига*и, велосипедисти и други неприятни хора без интернет, които са безопасни и няма да те бият.

5. Направи си снимка с Перата или Динко. В краен случай може и с Коцето Калки. Завий се с българското знаме.

Често си спомняй за най-хубавите години, когато си бил в казармата, пазел си родината и пиле не е могло да прехвръкне, а не като сега – бежанци, диви свине и други подобни да минават когато и където си искат. Играй хора навсякъде и по всяко време. Наричай безродник всеки, който не плаче на „Излел е Дельо хайдутин“ и не слага народна носия на национални празници.

6. Лайквай тези, които са на власт.

Когато паднат спри и започни да ги хейтиш. Протестирай само тук, като слагаш линкове към събития с протести, това е напълно достатъчно, защото протестират само балъците и платените, а ти не си от тях.

7. Искай сметка на всеки за всичко.

Не забравяй, че хората са ти длъжни и са задължени да се съобразяват с теб, понеже си или си на път да станеш инфлуенсър. Никога не казвай за кого ще гласуваш, но винаги наблягай за кого не трябва да се гласува. Ходи по стените на инфлуенсърите и ги питай „Инфлуенсър от инфлуенца ли идва?“

8. Направи си героични снимки.

Винаги пиши така, че все едно ти си видял нещо за първи път, така хората ще мислят, че си нещо повече от информационна агенция и скоро няма да четат никакви сайтове, а само теб. Пускай лайв по няколко пъти на ден и обсъждай всичко и всеки.

9. Призовавай всички да бъдат себе си, но ти недей, щото ще се изложиш, знаем се.

Прочети правилата и виж как могат да те блокират, след като изтече бана изпадни в истерия, че многото ти врагове няма да те спрат да казваш истината и само истината. Ако не те блокират си дезактивирай профила временно. После пак обвини някакви хиляди платени тролове, че са те докладвали, нищо че на никой не му пука за теб.

10. Блокирай веднага всеки, който ти се отваря.

Създай си вярна агитка, която да те лайква, споделя и да хейти хейтърите ти. Ако не можеш – създай си няколко фалшиви профила и прави това сам. Същото е, но с гарантиран резултат.

Успех!

SHARE