#АзНеСъмБСП‬

SHARE

Сега ще ви кажа защо не съм БСП.

Не съм БСП, защото не аз взех властта с кървав преврат, който наричахте и все още наричате „народна революция“.

Не съм БСП, защото не аз, а вие се кръстите сега в църква, която сте взривили преди време и до днес това е най-тежкият терористичен акт в историята на България с 213 убити и 500 ранени.

Не съм БСП, защото не аз, а вие избихте елита на нацията и го заменихте със селяндури с окървавени ръце.

Не съм БСП, защото не аз, а вие заграбихте цялата собственост на хората, която те са имали дори по време на турското робство.

Не съм БСП, защото не аз, а вие изпращахте в лагери на смъртта хората несъгласни с партийната ви линия, която ви беше начертана в Москва.

Не съм БСП, защото не аз, а вие искахте сливане на България със СССР.

Не съм БСП, защото не аз, а вие подменихте историята и все още правите опити за това.

Не съм БСП, защото не аз, а вие стреляхте в гърбовете на тези, които искаха да ви напуснат завинаги.

Не съм БСП, защото не аз, а вие скрихте радиационната опасност от Чернобил, докато преяждахте с храни от безопасни райони.

Не съм БСП, защото не аз, а вие свалихте с преврат бившия си първи и нарекохте това плавен преход към демокрация.

Не съм БСП, защото не аз, а вие за една нощ от комунисти станахте социалисти, които всъщност искат да са капиталисти.

Не съм БСП, защото и като капиталисти само крадете, рушите и чакате комисионни от Москва, докато децата ви учат и работят в САЩ.

Не съм БСП, защото не аз, а вие избрахте Делян Пеевски за шеф на ДАНС и все още криете КОЙ ви го е предложил за този пост.

Не съм БСП, защото не аз, а вие се целувахте с ДПС на Орлов мост в опит да запазите властта, която се крепеше на коалицията с тези, на които преди години сменихте насилствено имената, изселихте в Турция и заграбихте имотите им.

Не съм БСП, защото не аз, а вие и днес повтаряте, че „че властта с кръв се взима, с кръв се дава“.

Не съм БСП, защото не на мен, а на вас покаянието ви е чуждо, затова че сте избивали без съд и присъда собствения си народ, изпълнявайки заръките на чужда държава, наричана от вас „братска“.

Не съм БСП, защото не моята, а вашата памет е къса, а тази на народа ни е жива, а той никога няма да забрави и никога няма да прости.