SHARE

Днес Българската социалистическа партия ще качи на връх Бузлуджа няколко хиляди свои привърженици от цялата страна, за да отбележи 125 години от създаването на БСДП – Българската социалдемократическа партия.
На този т.нар. конгрес българските т.нар. социалдемократи приемат за своя идеология марксизма. 

Макар БСП да смени името си, на практика не промени по никакъв начин идеологията си, а и настоява, че носи цялата история на БКП. Което  включва лагерите, атентатите, репресиите на Държавна сигурност, държавните фалити, участието в потушаването на Пражката пролет, съсипването на селското  стопанство (Кулишева от филма „Двойникът“ казва, че на пазара пуснали чушки, които до обед са щели да свършат), отказът от Македонния, насилственото преименуване на българските граждани от турски произход и изгонването на хиляди от пределите на България и още поредица престъпления срещу българската нация, за които ръководството на т.нар. социалисти никога не се извини.

Редакцията на Терминал 3 вярва, че на омразата и разрушението, които социалистите носят на България и на българската нация, можем да се противопоставим само с чувство на съжаление към хората, които се снимат в кампанията #АзСъмБСП и с чувство за хумор. 

Затова предлагаме на вашето внимание поредица от карикатури на нашия карикатурист Чавдар Николов, рисувани през годините по повод събора на Бузлуджа, които той щедро ни предостави.

 

StanishevStanishev 4Stanishev 3Stanishev 2Stanishev 1