SHARE

Хубавото на това, че генерал Радев вече е президент, е, че комунистите винаги си тръгват с камъни и дървье. Мурзилките, с които се е обградил, ще постигнат това скоро. И когато генералът стане твърде зависим от тях (не че в момента не е), няма да е скоро. Много скоро ще е.

„Ще симулирам обществени дебати“ – прочете Радев от трибуната на НС. В редакцията на „a-specto“ имали чувство за хумор, а аз ги мислех за сухари.

Господин патриарх, напиши ми факс. Миришеш ми на стария ми Air Max.

Митьо Гестапото получи наскоро наградата „Златен век“ от друг мултак. Скоро ще получи и много други неща. Дори няма да си ги иска, ще му ги носят на тепсия. Дори могат да му предложат да стане шеф на ДАНС, понеже има експертиза. Но той няма да приеме, чак толкова зле не е.

Ще си купим изтребители „Грипен“, които стават за плашене на гарги, бухали и други грабливи птици. Даже и за „Кобрата на Пугачов“ не стават. Но са хубав фон за героични снимки. Тези, които взимат комисионите, няма да ги видите там. Те са в ресторанта, където чакат тези, които се снимат в героични пози пред „грипените“.

Летище София става руско-турско. Банката на КГБ и Ердоган го взимат за 35 години. Няма забелязани патриоти, които да са дори леко притеснени. Те се плашат от жени с бурки. Путин и Ердоган не са им притеснение.

„Лукойл Нефтохим“ скоро също ще е турски. Кърджали-Хасково-Варна кога?

Вградената сянка на Пеевски в служебеното правителство ще е финансовият министър Кирил Ананиев. Оh wait, това е все още тайна, не казвайте на никого!

А помните ли, че сегашната Му сянка Горанов щеше да събере 30% от КТБ преди 3 г. Преди 2 намаляха на 20%, преди 1 на 10%, но реално ще са към 5%. Но майната им на парите, важното е да сме живи и здрави!

„Стига съдебни реформи, да живеем в сговор!“ – вика контрапрезидентката. Че то вие отдавна живеете в сговор, бе, госпожа. Даже знаем точно с КОЙ.

Най-тъжният човек вчера в НС не беше Цецка, а Гоце. Щото си е друго да стреляш по архари с НСО зад гърба. Като опитен ловец Гоце сдаде председателското място на напет застраховател. Какво застрахова с този си ход и дали просто не имитира Доган, предстои да разберем. Защото агентите на ДС не правят нищо случайно. Дори когато сънуват, че се връщат начело в БСП, не е случайно, а е било силно желано.

Мустафа Карадайъ си остава най-якият мъпет в парламента. Нали помните, че всички сме дапасъ? Чудех се, ако не преминат 4% бариера на предстоящите избори, дали ще поиска убежище в ДОСТ. И в кое ли посолство ще се скрие. Изобщо този председател провокира в мен много въпроси.

27 години след като комунизмът се срути под собствената си тежест и малоумие, БСП се готви да управлява. По сутрешните блокове матрьошки вече пърхат с мигли. „Дъно няма, няма, хей“, както пееше неизвестен за мен изпълнител.

45-ият идва, перчемът му гордо се вее, а скоро ще търси 4-ти за белот. Другите двама вече ги е намерил – Вова и Реджеп. Страхувам се, че ще има навалица за това място, но лично аз залагам на Марин льо Пен.

2016 май не беше толкова лоша. Сещам се за предупредителната табела на ел. табло с надпис „Опасно за живота“ и неизвестния поет, който беше дописал „То пък един живот“.

Снимка: Олег Попов

SHARE