SHARE

От Самуил Петканов във Фейсбук

Фалшив запис от миналата година с основна сеирджийска точка унизително отношение към председателя на Народното събрание, признания за дипломатически фарсове, никакво разделение на властите, вмешателство в сделки, за които на огромна част от населението не му пука и предизборно разриване на авгиеви обори не е супер силен сюжет. Дето се вика, вече е забравено и населението чака нова тема.

Затова се заемете с нов фалшив и по-внушителен запис.

Фалшивият запис трябва да е пресен, от тия дни. Примерно да има реплика как готви арест на притежател на гигантска наскоро горяла в пожар вила с пристанище край Бургас, за да покаже, че не е кукла на конци. Ще е интересно да разкаже как е успокоил човек на име Наско, че 35%-те процента няма да са директно на „нашия човек в Дубай“ и признание, че оргиите на „оня другия в Дубай“ са били най-добрите.

Унизително отношение към съпартийци от женски пол не бива да има, защото то просто няма как да е истина, понеже всички знаем с каква обич и респект се снима с членуващите лели в ГЕРБ-Жени и колко високоинтелектуални жени от столицата и провинцията му пишат под постовете, слагайки му дори повече запетаи от нужното от признателност.

Като Tone of voice сте го хванали дори по-добре от Ненчо Балабанов, ама тоя път опитайте да е по-жизнено, защото всеки знае, че той не пие и следователно се издавате, че записът е фалшив.

И нека не е съвсем чалга, може да е нещо по-ретро, Ромина Пауър и Ал Бано. Примерно. Защото абсолютно всеки знае сега, че този е поредният фалшив запис, както оня с Ваньо Таньов и онзи другия с Кокинов.

SHARE