SHARE

„Терминал 3“ ще ви представя личности, които ще подкрепят Трайчо Трайков за президентския пост. Ето аргументите на Велизар Шаламанов – бивш военен министър и експерт по отбрана:

Изборите са много важни. Истинската промяна започва с президентските избори, защото не просто партии и коалиции, а ясен кандидат представя платформа, личен ангажимент, ако щете, дори посвещение в нещо, в което вярва и има готовност да отстоява и активно да реализира. Такава платформа има много по-голям шанс да стигне до хората, защото е комуникация между човеци, а не между партии и избиратели.

Платформата на Трайчо ни дава шанс за промяна, изборът тя да се състои остава за нас.

Резултатът от тези избори е много важен, но промяната може да е резултат само от много избори, лични избори, усилия, съгласие, години наред. Все пак и най-дългото пътуване започва с първата крачка – направена е, имаме различен кандидат, имаме лична платформа, отворена за подкрепа и развитие, за това да стане наша платформа за промяна, платформа за единодействие на съмишленици, свободни, различни, истински хора!

Всички ние помним еуфорията от 1991 и 1996-1997 – не бива да чакаме катастрофи като 1990 и 1996, за да тръгнем към промяна. Този път промяната може и трябва да стане не само защото не може повече така, но и защото искаме да сме наистина свободни, да сме заедно с другите хора, избрали свободата и доброто управление като основа да градят своя живот, какъвто те го искат, какъвто ние го искаме – в България, нашата единствена и незаменима България!

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.