SHARE

Истинският Биг Брадър би вкарал в къщата си:

Делян Пеевски – депутат, бизнесмен, меценат. Стаята му ще заема половината къща, ще е с бронирани стъкла, а завивките му ще са кевларени. Влиза в комплект с пиарка, щото не му се говори с тримата журналисти, които все още не работят за него.

Ирен Кръстева – медиен могул и майка. Влиза с каса водка и пита за още. Докато е в къщата, печели 3 пъти джакпота от тотото, без да е играла. Истинска късметлийка.

Бойко Борисов – министър-председател, футболист и тенисист. Заема мястото пред телевизора, за да си гледа мачовете, пред него има тесте карти, а когато някой пожелае да играе с него, го набива, за да го е бил на карти.

Искра Фидосова – бивш депутат, нотариус и бивш държател на червен и зелен маркер в НС, че да знае раята как да гласува. Влиза с комплект тефтери и тайна мисия да научи Бойко, че не се казва Фидосиева. Накрая губи.

Ни Ло – защото е навсякъде.

Васил Божков – бизнесмен, меценат и печеливш. Не говори много, но не защото не иска, а защото всички се надпреварват да му правят комплименти колко е страхотен и велик. Накрая, без да е казал и една дума, печели Брадъра и си тръгва с къщата. И с Ни Ло.

Валери Симеонов – зам.-министър и озвучител. Вкарват го в къщата да пуска и спира музиката и ако случайно някоя баба от Нови хан прескочи оградата, да я разкара с шутове.

Веселин Марешки – зам.-председател на НС, аптекар и бензинджия. Раздава успокоителни хапчета без пари, когато стане напрегнато. През цялото време крои планове как да премести къщата на плажа в Кабакум, че онази вече му е малка.

Корнелия Нинова – депутат и шеф на БСП. Флиртува ту с Бойко, ту с Делян, но ѝ връзва само с Марешки, който ѝ подарява мазило за напукани пети, понеже демокрацията ѝ е отнела гладката кожа по стъпалата.

Георги Гергов – хотелиер и кафеджия. Първата вечер коли прасе на двора и всички заедно пеят в един глас „Ние сме на всеки километър“. Оригва се шумно, но всички намират това за супер забавно.

Валерия Велева – Мадам и баничарка. Присламчва се към всеки и му говори колко е прекрасен, а другите отвратителни. Накрая всички разбират що за стока е и ѝ правят мечка. Изненадващо това ѝ харесва, само моли, когато я тъпчат, да внимават с прическата ѝ, щото ѝ била най-ценното.

Цветан Василев – бежанец със сръбски акцент. Тропа по стъклата на одаята на Дилян, а Бойко го бие още преди да поиска да играе карти с него. На въпросът „Къде са парите?“ отговаря: „В торбичките“. – „В кои торбички?“ – „В торбичките под очичките“.

Волен Сидеров – каратист и златен пръст. Краде от водката на Ирен, преджобва редовно Цветан Василев, Пеевски и Бойко. На влизане в тоалетната иска карта и фуния. Иска да нападне Полша, но успява да нападне само Фидосова, която го размазва на стената, без да иска, понеже го е помислила за досаден комар.

Гласът на Биг Брадър ще е на Ахмед Доган. Също както и в реалния живот, никой никога не му противоречи.

На финала печелят всички, но в калабалъка наградите на Цветан Василев изчезват и той си заминава още по-тъжен за Белград.

SHARE