SHARE

Малко след преврата, който на днешна дата някои кретени празнуват, Червената армия нахлува в София.

Множество кадри показват парада на „освободителите“, с чиято помощ комунистическите нечовеци от БКП, ОФ и компания официално унищожаваха държавата и народа ни в продължение 45 години, а след това преименувани на БСП, ГЕРБ, ПатрЕоти (и производните им агентурки, пръснати в целия политически спектър) продължиха пъкленото си дело.

Тогава за целите на пропагандата същите получовеци са правили каквото е по силите им, за да славослaвят окупацията и престъпленията, като подменят действителността както могат.

За същите цели подменят и снимките, както в показаните тук –  DodgeWC-51, предоставени на 3-ти Украински фронт по програмата „Заем-наем“ (Lend-Lease) от Съединените американски щати безвъзмездно по време на Втората световна война (както и боеприпаси, храни, всякаква военна техника, стратегически суровини и др.).

Тогава ги заменят със съветски танкове, абсурдни плакати и надписи. Тъй като понастоящем същите вече изглеждат неубедително, реших преди година да помогна на младите крет…социалисти и да „осъвременя“ снимката, защото идиотите от социализъма нищо не са видели, а само преживяват от завлеченото и откраднатото от престъпните им деди.

Нека им е „честит празникът“ и да си ползват осъвременената подмяна със здраве, щото там живеят и оттам са се пръкнали.

SHARE