SHARE

Велислав Минеков:

Изборът на Кошлуков за директор на БНТ е среден пръст срещу цялата нация и заслужено действие срещу 1500 служители в националната телевизия.
Това е поредната политическа перверзия и доказателство за превзета от мафията държава.
Професионалният слугинаж и естествената проституция ще бъдат окончателен пример за „обективна журналистика“.
Имам надежда, че партиите извън парламента ще имат достойна реакция.
Гнус изпитвам към „интелектуалната“ каста и нейната срамна пареза.

Иван Червенков:

бул. Сан Деляно

Публикувахте от Ivan Chervenkov в Петък, 5 юли 2019 г.

Емилия Милчева:

Членовете на СЕМ София Владимирова, Бетина Жотева и Розита Еленова гласуваха за Светослав Костов за шеф на БНР и за Кошлуков – за шеф на БНТ. Изглежда, кръгът „Пеевски“ вече контролира още една телевизия, тази, която би трябвало да е обществена.

Владо Руменов:

Орешарски не можа да направи Пеевски шеф на ДАНС, но Борисов го направи шеф на БНТ!

Веселин Дремджиев:

Рецептата за реакция в цивилизованите общества е изпитана и лесна (за тях) – отказ от участия в ефир. Въпрос на хигиена.

Чавдар Николов:

Е, честит ви нов генерален БНТ директор, г-н Пеевски и г-н Борисов! Да почерпите със „Златен корен“! Не ви страхува „Прас-Прес“, бр. 23 от 2018.

Е, честит ви нов генерален БНТ директор, г-н Пеевски и г-н Борисов! Да почерпите със "Златен корен"! Не ви страхува Прас Прес, бр.23 от 2018.

Публикувахте от Tchavdar Nikolov в Петък, 5 юли 2019 г.

Мария Касимова-Моасе:

Като студентка много вярвах в него. Говореше по митингите, обедини ни и направихме студентската стачка, беше с вид на момче, което няма какво да губи и иска да запази принципите си. После замина да учи. Върна се с друго самочувствие. След това тръгна по стълбицата нагоре, нагоре… И се превърна в това, срещу което се бореше.
Веднъж се срещнахме в едно телевизионно студио в bTV – и двамата поканени да говорим за изборите и електронното гласуване. Държа се от позицията „оф, мноо сте зле, ся тряа и на вас да ви обяснявам“. А аз го помнех слабичък, прегърбеничък, с протрити дънки, кожено якенце и цигара в уста… После стана шефче в БНТ. Сега стана и шеф на БНТ. Пък аз ще го помня с ето тази снимка от изявите му именно в тази телевизия като водещ. Тя (снимката) ясно показва това, което този човек направи с моето поколение. И с още други. Тъжно е, когато мечтите се губят. Но още по-тъжно е, когато пред очите ти се израждат в това, срещу което си заставал, за да ги опазиш.

„Капитал“:

Към момента мандатът на генералния директор е три години, но в парламента има внесен законопроект от депутати на ГЕРБ, в който се предвижда увеличаването му на 5 години…

Акция "среден пръст".

Публикувахте от Дневник в Петък, 5 юли 2019 г.

 

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.