SHARE

Vanga Analytica съвместно с Института за стратегически изследвания към президента на РФ (Северноазиатска територия) изготвиха таен доклад „Как Болгария ке се оправи“:

Пестим пари от отбрана чрез напускане на НАТО.

Русия ни пази безплатно, както винаги го е правила. Спестените пари инвестираме в АЕС „Белене“ и скъп, но висококачествен руски газ, в резултат на което икономиката цъфти, има пари за НАРОДА, които той харчи за висококачествени храни (майонеза С ЯЙЦА) в „Березка“.

Персоналът в „Березка“ получава заплати, които харчи за други висококачествени стоки и на ведомствените станции по българското Черноморие (понеже заради изходните визи вече в Гърция не може).

Така тръгва туризмът, строим втори и трети лифт, идват още повече съвецки туристи и се натрупват още повече пари, пенсиите растат, народът благоденства до степен, че дори в шоколада се слагат ядки, от енергията, добита от ядките, на НАРОДА му се доработва повече и понеже ПАЗАРЪТ е свободен от еврорегулациЙ, това качва ГДПто и НАРОДЪТ създава частен фонд мельораций. Чрез него се осигурява поливането на болгарский перец и продавайки именно този перец на НЕОБЯТНИТЕ руски пазари, наистина всички ставаме милиардери.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.