SHARE

Дарението е за закупуване на един брой респиратор за дихателна реанимация и за закупуване на защитни лични средства на медицинския персонал на болницата.

„Прекланям се пред Вас, като личност и пред дарителската мисия, която сте избрал да изпънявате в името на опазването на здравето на българската нация.“, се казва в благодарственото писмо от болницата.

„Получихме благодарствено писмо от Пета МБАЛ – София ЕАД, което много ни трогна. Вярваме, че с това, което успяхме да направим, сме помогнали поне малко.“, пишат Ozone.bg на своята фейсбук страница. Надяваме се чрез помощта ни повече пациенти да успеят да получат медицинска грижа и да предпазим лекарите в борбата им срещу COVID-19. Безкрайно уважаваме труда, който влагат медицинските работници и лекари в овладяването на безумната ситуация в момента.

Във вчерашния ни пост много хора ни попитаха как могат да помогнат, допълват от ozone.bg . Министерството на здравеопазването има открита дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19. Ако желаете да помогнете, дарителската сметка е: BG91BNBG96613300129302

А ето и още начини да дарите:

SHARE