SHARE

За всички фенове на световноизвестния американски сериал American Horror Story трейлърът на сезон 7 беше донякъде очакван. За останалите, които дори не бяха чували за шоуто до появата на клипа преди дни, промълвяването на името на американския президент Тръмп в първите секунди бе достатъчно. И сме сигурни, че всички ще гледат.

„Ако можеш да посееш достатъчно страх в хората, те ще подпалят света“, шепне трейлърът на „Американска история на ужасите: Култ“.

Сезонът започва в изборната нощ на 8 ноеврми 2016 г. и бързо ще се развие в поредица от фобии, психотрилър ситуации и кръв, така типични за характера на сериала.

Въпреки първоначалния шок трейлърът не издава много. Той обаче спазва обещанието си да изследва „параноичната жилка“ – определение, вероятно отнасящо се и за американското общество,

– за която спомена продуцентът Алексис Мартин Уудал.

Шоуто ще разгледа изключително актуалната както в САЩ, така и в света тема за живота на обикновените хора след изборите през 2016. То ще постави двама протагонисти един срещу друг – Еван Питърс, който перфектно се е превъплъщавал в множество противоречиви образи през сезоните, ще играе хардкор симпатизант на президента Тръмп. Сара Полсън пък ще влезе в кожата на ужасенияз от Тръмп избирател, а новините за победата му над Хилари Клинтън ще отключат спящата в нея фобия от клоуни.

https://twitter.com/ahsnews_feed/status/900162561747943426

https://twitter.com/ahsnews_feed/status/900161647825825794

 

Създателят на сериала Райън Мърфи заяви по- рано тази година, че иска да пресъздаде всички страни и гледни точки, разделяли Америка през последните две години – както по време на кампанията, така и след изборите.

„Това, което трябва да се случи в страната сега, е хората да започнат да се слушат взаимно – може да не се съгласяваме един с друг и може да сме ужасени от това, което прави другата страна, но трябва да се движим към разбирателство“, казва Мърфи, цитиран от USA Today.

Вижте трейлъра на новия сезон на American Horror Story. Премиерата му в Щьатите ще бъде на 5 септември.

„Кое е нещото, което те плаши най- много?“

 

 

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.