SHARE

През последния месец всички брифинКи на Щабове ме заварват в тоалетната и после гледах вълни от лавини на негодувание, къде срещу докторите (някои в униформи), къде срещу малоумни мисирки с достъп да затворени пространства, различни от стопански двор. По едно време се появихи и извънредни брифинКи с всякакви други герои – някои смислени, но безсмислено дълги, други (повечето) с анимационни герои (още по-безсмислено дълги). Тогава и спрях да съжалявам, че ги уцелвам все докато съм в тоалетната. Реших, че докато други вършат същото като мен, но на живо в телевизора, е по-добре да не гледам.

Тая НОЩ отново изтървах брифинКа, но и съжалих, защото бяха превъртяли играта. Видяла жабата (шефа на НИХМИ), че подковават с брифинК де що кон се намери из републиката, па и тя взела, че вдигнала краче. И дори когато нямаме новина, която да съобщим или можем да я споменем в новините, ние ще направим друго, а именно – не можете да се сетите какво, изнедада: ще направим БРИФИНК!!! В него ще съобщим, че партенките валящи се наоколо от месец са партенки, но за сметка на това ще сме спечелили вниманието на клетия зрител с поредната PR тъпня на това, което имаме като управляващ милиционерски генералитет с елементи на семка от тиква.

Направо превъртяха „Ще си мълчим!“ от обратната страна.

Междувременно си мълчат и за КТБта и за ББРта и за ред други банки, ТЕЦове, ВЕЦове, депутати с имунитети, депутати в опели, бивши почетни депутати, бивши и настоящи конпири, шефове на агенции и агенцийки, министри с торбички и тераси, министри без наем, министри без мозък и так далее, и так далее.

Но бъдете спокойни скъпи гражданье на #територията, тепърва предстои брифинКа на баба Ванга по въпроса за 5 Жи-то!
Дотогава гледайте регулярните извънредни брифинКи измъдерни от мозъчния тръст на Политическа Партия ГЕРБ, защото така и така кибичите вкъщи безработни.

И благодарим за рибата…

SHARE