SHARE

Нова рубрика в ТерминалНО за хората и каузите, които имат значение!

Заради теб, мило момиче, което знаеш какво искаш и си ни го показала. С теб са и светлината и интонацията. Цялата любов към България в един жест.

Младите хора протестират, за да живеят и да се реализират в собствената си държава, а тя не им осигурява реализация и…

Posted by Elina Dimitrova on Wednesday, 15 July 2020

Заради теб, Rebellion girl,  с откъснатия лист от тетрадка и всички твои приятели в телефона в ръката ти. Целият свят събран в толкова малко, за да каже всичко!

Заради теб, която знаеш какво правиш и изпаряваш страха ни от високото и от …страшното. С теб остават отпечатъци живот и съдбата ни, готова за утре.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1287267918298903&set=a.121883811503992&type=3&theater

Заради вас, нови хора, милата ни нова страна ще е възможна. Чакахме ви!

Заради теб, за когото е ясно, че наглостта има граници. Сигурно си бил дете, но си го чул и си си казал, “само да порасна, ще те намеря лично!” Ами намери го. До теб той прилича на евтин комедиант. Свършва се. Това поколение не прави компромиси.

За мен това е символът на протеста ❤️

Posted by Eva Radeva on Tuesday, 14 July 2020

Заради теб, дошъл с маска, но не за да мълчиш. Погледът ти показва, че не те е страх. Страх те е единствено, че злосторниците във властта ще останат скрити. Тук си, за да ги спреш. Правиш го.

И заради теб, който отлично знаеш, че истината и любовта ще надделеят над лъжата и омразата. Точно както го е казал Хавел години назад. Годините, без които не можахме да стигнем до свободата си. Знам, че ти ще я опазиш, защото си си я извоювал. Твоя е.

Чест за вас, поколението на Светлината.

SHARE
Мирослава Петрова е дългогодишен консултант в областта на строителството и архитектурата. Съосновател на инициативи като “Обещай, че ще гласуваш!”, Читалище.то, “Да запазим Корал”, Софийски дискусионен форум и др. Вярва в автентичната сила на гражданската енергия, от която зависи устойчивото свободно и достойно общество.