„Спаси София“ иска оставката на столичния зам.-кмет по инвестициите и строителството Ирина Савина

SHARE

От „Спаси София“

Безкрайният ремонт в центъра ще продължи и през 2020 г., тъй като Столичната община чак сега се сети, че подземните комуникации по улиците цар „Иван Шишман“ и „6-ти септември“ имат нужда от смяна. Това означава дейностите да се проточат цели 3 години вместо обещаните 300 дни, а с това неудобствата, дупките, калта и строителните дейности ще продължат. Свидетели сме на лоша градска среда, съсипване на бизнеса в района и окончателно вгорчаване на живота на живеещите!

Затова настояваме за незабавна оставка на Ирина Савина, която от 13 години е зам.-кмет по строителството! Нейна основна задача е да планира проектите и да координира ремонтите с дружествата. Как така е „забравила“ подземните комуникации? Не може да няма виновни за неспиращата поредица от провали в центъра на София! Държим кмета Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova – незабавно да освободи Ирина Савина и да отговори:

Как така общината чак сега се сеща, че топлопреносната мрежа е стара и трябва да се смени?

Колко още години ще са ви необходими, за да ремонтирате 3 централни улици?

Къде са спали всички по веригата, одобрили и съгласували на няколко експертни съвета проекта, но са „забравили“ старата подземна мрежа?

Това опит ли е да бъдат спестени глобите за закъсняващия ремонт, с които вие, „безкомпромисната“ кметица, непрестанно се заканвахте?

Г-жо кмет, огромно е разочарованието ни от неспособността на вашия екип и от личното ви нежелание да решите проблема. Писна ни от вашите жалки оправдания – целият свят ви е виновен, че се нуждаете от три години, за да ремонтирате три улици. Това са вашите лични #ВидимиРезултати, жалко, че се налага всички да ви ги търпим!

#ОСТАВКА #РемонтНаРемонта #Некадърници

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.