SHARE

Светът обсъжда неадекватното поведение на българския боксьор, който насила целува репортерка по време на интервю. Препубликуваме статията от The Guardinian.

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев блесна в събота вечер в Лас Вегат, като отстрани Богдан Дину. Това е 27-ата му победа в 28-ия му професионален мач. Това, което последва, беше по-малко бляскаво.

В края на интервюто с Дженифър Равало – репортер от вегаския Sports Daily, Равало попита Пулев дали заслужава среща с бившия британски световен шампион в тежка категория Тайсън Фъри. 37-годишният Пулев отговори с твърдо „Да“, преди насила да целуне Равало по устните, и си тръгна от камерата. По-късно Равало беше попитана за инцидента в Twitter и каза, че е било „неудобно“ и „странно“.

Съботните събития ни връщат към едно интервю за French Open 2017. В този инцидент френският тенисист Максим Хаму бе изгонен от турнира, след като се опита насила да целуне репортерка по време на телевизионно интервю на живо.

Хаму бе интервюиран от журналистката от Eurosport Мали Томас за програмата Avantage Leconte след загубата му от първия кръг от Пабло Куевас. 21-годишният обгърна рамото на Томас с ръка и я целуна по главата и шията, докато тя го отблъскваше, предизвиквайки смях и пляскане от страна на коментаторите в студиото. Томас описва епизода като „откровено неприятен“ в интервю за Huffington Post France, добавяйки: „Ако не бях на живо, щях да го ударя.“

Хаму по-късно се извини за инцидента. „Просто прекарах една чудесна седмица тук, на „Ролан Гарос“, живеейки най-красивите си емоции като тенисист, и оставих преливащия ми ентусиазъм да намери неловко изражение спрямо Мали, която познавам и искрено уважавам”, каза той.

Публикуваме и обяснението, което Кубрат Пулев дава от своя фейсбук профил:

Важно е войната да остане на ринга, защото това прави спорта толкова голям!

И на феновете ми: Може би сте видели клип, че целувам жена репортер след интервю, след като спечелих срещата си в събота вечер. Репортерът, Джени, всъщност е мой приятел и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и другите ми приятели по време на партито след победата. На видеото след нашата целувка и двамата се засмяхме и благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в това и за това.

Кубрат

It’s important that the war stays in the ring because that’s what makes sports so great! And to my fans:You may have…

Публикувахте от Kubrat Pulev в Понеделник, 25 март 2019 г.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.