SHARE

Не забравяйте общата картина.

Както и предположих, вдигнаха правителството на „ура“ във връзка с Ф-16. Цялата армия от петоколонници е мобилизирана – като се започне от Радев, Първанов, Петков, Йончева (кой мислите, че й осигурява сигурността зад граница в рисковите зони?), през „Галъп“.

Затова не се палете – изчакайте сделката и като се сключи, тогава вярвайте на Нинова и Радев, че са искрено загрижени за новото на корупцията, за дефицитите в БГ демокрацията и т.н.

Тъй като не могат фронтално да атакуват сделката – защото ще им лъснат кремълските връзки – атакуват „вокруг, да около“.

Сори, прекалено добре познавам схемата и няма да стане, да подкрепям момичето със сребърната лъжица в уста в битка, в която и тя знае много добре, че няма да бъде обвинена от прокуратурата, за да обслужи по-големите интереси – свалянето на правителството и сделката с Ф-16.

Имам достатъчно информация, за да зная, как Йончева влиза в журналистиката, кои сили стоят зад това, как се финансира.

Нивото на антикорупционната борба у нас, което се извършва от различни граждански структури, е далеч над демонстрираното от нея.

Текстът е препубликуван от фейсбук профила на автора.

SHARE
Член на УС на Центъра за балкански и черномоски изседвания, Управляващ партньор на „Иновейтив Енерджи Солюшънс", блогър, Почетен председател на Българския икономически форум, Координатор, Софийско Бизнес Училище. Бивш посланик на Република България в Русия.